Om oss

Vi är engagerade och kunniga

Välkommen till oss - ett företag med lång erfarenhet av förvaltning, miljö- och byggfrågor. Vi erbjuder våra tjänster inom fastighetsförvaltning, som byggkonsult och som exempelvis Kontrollansvarig i Göteborg till kommuner, till fastighetsbolag, byggföretag samt till privatpersoner och oavsett uppdrag så kan du som beställare räkna med ett tätt samarbete och ett stort engagemang om du väljer oss.

Vi jobbar nära med våra kunder och vi bygger upp långsiktiga samarbeten. Det senare är extra viktigt inom förvaltning där vi upprättar en underhållsplan som sträcker sig över en längre tid.

Väljer ni som BRF oss för fastighetsförvaltning ser vi gärna att vårt samarbete fortlöper under många, många år framåt i tiden. Ni kommer att vara prioriterade, ni kommer att hållas uppdaterade och vi kommer hela tiden att se till att kommunikationen oss emellan fungerar på ett tillfredsställande sätt. Ni lämnar över fastigheterna i trygga händer - men ni ska givetvis veta vad som sker, vad som planeras och vara med och fatta viktiga beslut.

Erfarenhet och kunskap

Vår långa erfarenhet gör att vi snabbt kan identifiera och åtgärda olika problem. Det är en enorm fördel både sett till kostnader och effektivitet. Samtliga anställda hos oss har relevant utbildning, behörighet och certifikat för att då utföra de olika arbetsuppgifter de specialiserat sig på.

Kompetens, engagemang och erfarenhet är tre viktiga faktorer att titta efter - oavsett om det handlar om förvaltning, byggfrågor eller för att välja KA - och väljer du oss så garanteras du att samtliga av dessa uppfylls.

Referenser är viktiga

Genom åren har vi skaffat oss många nöjda kunder som står redo att rekommendera oss vidare. Referenser är viktiga - både för oss och dig som blivande kund.

För oss fungerar de som ett bevis på att vårt sätt att arbeta fungerar - och för dig så blir referenser en trygghet och en kvalitetsstämpel.

Vi sätter dig gärna i kontakt med dessa så att du kan ringa och få en bättre bild av oss och hur vi jobbar. Givetvis är förhoppningen att även du i framtiden blir en av dessa.

Välkommen!

Vi har lång erfarenhet i byggbranschen och är fullt certifierade.